Nytt beräkningsprogram för Ultra

Hjälp vid projektplaneringen

Dra nytta av vårt beräkningsprogram för fläktluftvärmaren Ultra, takaggregatet för värme, kyla och ventilation med exklusiv design. Med endast några få klick går din projektplanering framåt med stormsteg.

 

Välj helt enkelt det produktutförande som du önskar, bestäm parametrarna för beräkningen och få alla effektdata, inklusive pris. Skriv ut resultatet för den konfigurerade produkten direkt eller ladda ner den i PDF-format.

 

Med funktionen ”Spara produkt” kan du tillfälligt spara din konfigurerade produkt i en önskelista. Då kan du bekvämt surfa vidare på hemsidan med möjligheten att senare gå in och åter konfigurera din produkt.

 

Med det automatiskt genererade 12-siffriga artikelnumret får du snabbt en skräddarsydd offert från vår offertavdelning enligt dina önskemål. Fackhantverkare har också möjlighet att med endast ett klick växla till KaShoppen och snabbt beställa.

 

Fler tjänster, som val av tillbehörsdelar eller informationsmaterial för nedladdning, får du i Produktkonfiguratorn – endast ett klick bort.

 

Mer information om produkten hittar du här.

 

Till Ultra beräkningsprogram.