Produkten sparades på
anteckningslappen.
Du når anteckningslappen via den högra symbolen i menypunkten Produkter.

Bostäder och uterum

Bostäder och uterum

Lösningar för säker komfortfaktor!

 

Rumsklimat

 

Energieffektivitet

Välbefinnande med Kampmann

 

Energisparande system för kostnadseffektiva lösningar

För de boende ska bostadsrum och uterum tjäna som platser för avslappning. Det allmänna rumsklimatet spelar då en avgörande roll. Vi hos Kampmann känner till särdragen för detta användningsområde och förser dig med uttömmande råd.För de boende ska bostadsrum och uterum tjäna som platser för avslappning. Det allmänna rumsklimatet spelar då en avgörande roll. Vi hos Kampmann känner till särdragen för detta användningsområde och förser dig med uttömmande råd.
För de boende ska bostadsrum och uterum tjäna som platser för avslappning. Det allmänna rumsklimatet spelar då en avgörande roll. Vi hos Kampmann känner till särdragen för detta användningsområde och förser dig med uttömmande råd.
 
Energieffektiviteten spelar också en viktig roll vid planering av bostaden och uterum. Här assisterar vi dig med vår specifika Know-How.Energieffektiviteten spelar också en viktig roll vid planering av bostaden och uterum. Här assisterar vi dig med vår specifika Know-How.
Energieffektiviteten spelar också en viktig roll vid planering av bostaden och uterum. Här assisterar vi dig med vår specifika Know-How.

Handledning på plats

 

Speciallösningar

Support genom heltäckande handledning på plats

 

Individuell avstämning till varje byggstil

De höga kraven på bostäder och uterum kräver en stor handledningsinsats som stöd till fackhantverkarna. Som direkt kontaktperson på plats håller vi ryggen fri åt dig.De höga kraven på bostäder och uterum kräver en stor handledningsinsats som stöd till fackhantverkarna. Som direkt kontaktperson på plats håller vi ryggen fri åt dig.
De höga kraven på bostäder och uterum kräver en stor handledningsinsats som stöd till fackhantverkarna. Som direkt kontaktperson på plats håller vi ryggen fri åt dig.
 
Byggnadskonstruktionerna i bostäder och uterum motsvarar i regel inget enhetligt raster. Vid behov kan vi erbjuda en specialanpassad produkt med våra flexibla specialtillverkningar, även vid mycket ovanliga önskemål.Byggnadskonstruktionerna i bostäder och uterum motsvarar i regel inget enhetligt raster. Vid behov kan vi erbjuda en specialanpassad produkt med våra flexibla specialtillverkningar, även vid mycket ovanliga önskemål.
Byggnadskonstruktionerna i bostäder och uterum motsvarar i regel inget enhetligt raster. Vid behov kan vi erbjuda en specialanpassad produkt med våra flexibla specialtillverkningar, även vid mycket ovanliga önskemål.

Platsbesparing

 

Okomplicerad manövrering

Effektivt rumsutnyttjande med passande utseende

 

Lätt att använda även för oerfarna användare

I bostäder och uterum ska det redan begränsade utrymmet inte inskränkas ytterligare av tekniska utrustningar. I vår portfölj hittar du den passande utrustningen för varje projekt.I bostäder och uterum ska det redan begränsade utrymmet inte inskränkas ytterligare av tekniska utrustningar. I vår portfölj hittar du den passande utrustningen för varje projekt.
I bostäder och uterum ska det redan begränsade utrymmet inte inskränkas ytterligare av tekniska utrustningar. I vår portfölj hittar du den passande utrustningen för varje projekt.
 
Privatpersoner har i regel inte fackkunskapen som krävs för att kunna bemästra komplicerade utrustningar. Våra produkter är intuitiva och enkla att manövrera, även för oerfarna användare, och övertygar med sin användarvänlighet.Privatpersoner har i regel inte fackkunskapen som krävs för att kunna bemästra komplicerade utrustningar. Våra produkter är intuitiva och enkla att manövrera, även för oerfarna användare, och övertygar med sin användarvänlighet.
Privatpersoner har i regel inte fackkunskapen som krävs för att kunna bemästra komplicerade utrustningar. Våra produkter är intuitiva och enkla att manövrera, även för oerfarna användare, och övertygar med sin användarvänlighet.

Kostnadstransparens

 

Nedladdning

 

Våra produkter för ditt projekt

Översiktliga, skräddarsydda offerter för varje budget

 

Kataloger, monteringsanvisningar, prislistor och mer

 

Kampmann erbjuder de lämpliga produkterna för varje lösning

Privata slutkunders byggprojekt är för det mesta förknippade med en fast budget, och detta gör totalkostnaden för de tekniska systemen till en viktig faktor. Nöjda kunder med Kampmann vid din sida!Privata slutkunders byggprojekt är för det mesta förknippade med en fast budget, och detta gör totalkostnaden för de tekniska systemen till en viktig faktor. Nöjda kunder med Kampmann vid din sida!
Privata slutkunders byggprojekt är för det mesta förknippade med en fast budget, och detta gör totalkostnaden för de tekniska systemen till en viktig faktor. Nöjda kunder med Kampmann vid din sida!