Produkten sparades på
anteckningslappen.
Du når anteckningslappen via den högra symbolen i menypunkten Produkter.

Kontors- och administrationsbyggnader

Kontors- och administrationsbyggnader

Flexibla lösningar för det perfekta arbetsklimatet.

Kyla i fokus

 

Speciallösningar

Håll huvudet kallt med Kampmann!

 

Individuella specialtillverkningar för ovanliga önskemål

Genom den kontinuerliga vidareutvecklingen av isoleringstekniken minskar värmelasterna – och kylan tillåts att rycka åt sig fokus för planeringen. Våra innovativa lösningar för energieffektiva kylsystem hjälper dig med denna utmaning.Genom den kontinuerliga vidareutvecklingen av isoleringstekniken minskar värmelasterna – och kylan tillåts att rycka åt sig fokus för planeringen. Våra innovativa lösningar för energieffektiva kylsystem hjälper dig med denna utmaning.
Genom den kontinuerliga vidareutvecklingen av isoleringstekniken minskar värmelasterna – och kylan tillåts att rycka åt sig fokus för planeringen. Våra innovativa lösningar för energieffektiva kylsystem hjälper dig med denna utmaning.
 
Individuella specialtillverkningar för ovanliga önskemål – en perfekt anpassning till byggnadsrelaterade förutsättningar.Individuella specialtillverkningar för ovanliga önskemål – en perfekt anpassning till byggnadsrelaterade förutsättningar.
Individuella specialtillverkningar för ovanliga önskemål – en perfekt anpassning till byggnadsrelaterade förutsättningar.

Referenser

 

Teknisk dokumentation

Kvalitet och erfarenhet betalar sig

 

Omfattande dokument för största möjliga avlastning.

Vi utnyttjar vår vid det här laget 40 år långa Know-How inom området kontors- och administrationsbyggnader till din fördel. Vår framgång betyder högsta mått av säkerhet för dig.Vi utnyttjar vår vid det här laget 40 år långa Know-How inom området kontors- och administrationsbyggnader till din fördel. Vår framgång betyder högsta mått av säkerhet för dig.
Vi utnyttjar vår vid det här laget 40 år långa Know-How inom området kontors- och administrationsbyggnader till din fördel. Vår framgång betyder högsta mått av säkerhet för dig.
 
Förutom omfattande rådgivning och planering av VKV-system ställer vi på förfrågan en mångfald av dokument till förfogande för ditt byggprojekt, inte bara för att bistå dig på bästa sätt i ditt arbete, utan också för att avlasta dig kännbart.Förutom omfattande rådgivning och planering av VKV-system ställer vi på förfrågan en mångfald av dokument till förfogande för ditt byggprojekt, inte bara för att bistå dig på bästa sätt i ditt arbete, utan också för att avlasta dig kännbart.
Förutom omfattande rådgivning och planering av VKV-system ställer vi på förfrågan en mångfald av dokument till förfogande för ditt byggprojekt, inte bara för att bistå dig på bästa sätt i ditt arbete, utan också för att avlasta dig kännbart.

Platsbesparing

 

Stora lokaler kontra småkontor

Mer yta genom effektivt rumsutnyttjande

 

Olika krav, skräddarsydda lösningar

När man skissar på kontors- och administrationsbyggnader måste man utnyttja den tillgängliga platsen så effektivt som möjligt. Våra VKV-system låter sig flexibelt anpassas till byggnadskonceptet och upptar inte onödig yta.När man skissar på kontors- och administrationsbyggnader måste man utnyttja den tillgängliga platsen så effektivt som möjligt. Våra VKV-system låter sig flexibelt anpassas till byggnadskonceptet och upptar inte onödig yta.
När man skissar på kontors- och administrationsbyggnader måste man utnyttja den tillgängliga platsen så effektivt som möjligt. Våra VKV-system låter sig flexibelt anpassas till byggnadskonceptet och upptar inte onödig yta.
 
Kraven vid kontor med stora lokaler skiljer sig betydligt från dem som små kontor ställer på planering. Detta för naturligtvis med sig konsekvenser också för planeringen av den tekniska byggnadsutrustningen. Med denna flexibla utrustning hittar du ett lämpligt systemet för varje rum.Kraven vid kontor med stora lokaler skiljer sig betydligt från dem som små kontor ställer på planering. Detta för naturligtvis med sig konsekvenser också för planeringen av den tekniska byggnadsutrustningen. Med denna flexibla utrustning hittar du ett lämpligt systemet för varje rum.
Kraven vid kontor med stora lokaler skiljer sig betydligt från dem som små kontor ställer på planering. Detta för naturligtvis med sig konsekvenser också för planeringen av den tekniska byggnadsutrustningen. Med denna flexibla utrustning hittar du ett lämpligt systemet för varje rum.

Fristående lösning

 

Flexibilitet och anpassningsduglighet

Flexibel integrering i byggnadsautomationskoncept

 

Avgörande fördelar även vid byte av hyresgäst

En oundviklig beståndsdel vid planering av kontors- och administrationsbyggnader är att redan i förväg fastställa ett koncept för hur VKV-system ska integreras reglertekniskt i den planerade driften av fastigheten.En oundviklig beståndsdel vid planering av kontors- och administrationsbyggnader är att redan i förväg fastställa ett koncept för hur VKV-system ska integreras reglertekniskt i den planerade driften av fastigheten.
En oundviklig beståndsdel vid planering av kontors- och administrationsbyggnader är att redan i förväg fastställa ett koncept för hur VKV-system ska integreras reglertekniskt i den planerade driften av fastigheten.
 
Då och då får kontors- och administrationsbyggnader en ny hyresgäst. Våra flexibla allroundlösningar kan anpassas till olika användningsbetingelser och lämpar sig därför perfekt för detta användningsområde.Då och då får kontors- och administrationsbyggnader en ny hyresgäst. Våra flexibla allroundlösningar kan anpassas till olika användningsbetingelser och lämpar sig därför perfekt för detta användningsområde.
Då och då får kontors- och administrationsbyggnader en ny hyresgäst. Våra flexibla allroundlösningar kan anpassas till olika användningsbetingelser och lämpar sig därför perfekt för detta användningsområde.

Våra produkter för ditt projekt

 

Nedladdning

Kampmann erbjuder de lämpliga produkterna för varje lösning

 

Kataloger, monteringsanvisningar, prislistor och mer