Produkten sparades på
anteckningslappen.
Du når anteckningslappen via den högra symbolen i menypunkten Produkter.

Under årtionden av samarbete med byggföretagare inom hotellsektorn har vi samlat en mångfald av värdefulla erfarenheter och Know-How – med denna kompetens erbjuder vi dig högsta mått av säkerhet.


Våra referenser får dig att inse att vi anpassar oss efter de specifika förutsättningarna på plats i varje nytt enskilt fall och att vi optimalt kan uppfylla alla krav på teknisk utrustning för värme, kyla och ventilation.

 

Därvid utrustar vi inte bara varje utrymme (vid behov också heltäckande) optimalt, vi fäster också stor vikt vid att med våra lösningar uppfylla de höga anspråk på t.ex. estetik och akustik som finns inom hotellbranschen. Kampmann-produkterna är inte bara effektiva, de anpassar sig också optimalt till olika lokala krav och blir ett med sin omgivning.

 

Med ett sådant prestandaspektrum tillfredsställer VKV-systemen inte bara hotellinnehavaren långsiktigt – också dina uppdragsgivare förstår att uppskatta fördelarna.

 

Inget ger ett bättre intryck än tidigare kunders åsikter – därför erbjuder vi dig gärna som en särskild service kontakt med kontaktpersoner i våra referensprojekt. Vid en avtalad tid på plats kan du övertyga dig själv om kvaliteten hos systemen som vi implementerar.

 

Vill du se mer? Klicka då här och få mer projektspecifik information och foton för en överblick över våra referenser.