Produkten sparades på
anteckningslappen.
Du når anteckningslappen via den högra symbolen i menypunkten Produkter.

I utställnings- och försäljningslokaler ska det redan begränsade utrymmet inte inskränkas ytterligare av tekniska utrustningar. I vårt sortiment hittar du de passande systemvarianterna för varje objekt.

 

Just i utställnings- och försäljningslokaler är försäljningsytorna som står till förfogande verkligen värda pengar och ska därför aldrig inskränkas av stora utrustningar. Därför är det av stor betydelse att man väljer ett individuellt passande system, som kan användas platsbesparande och ändå erbjuder alla nödvändiga funktioner.

 

Också utseendet spelar en betydande roll just i utställnings- och försäljningslokaler – när allt kommer omkring vill ju kunder och medarbetare må bra och inte störas av oestetiska apparater. Därför bör VKV-system inte placeras synligt, utan integreras visuellt i rummet.

 

Vår produktportfölj erbjuder dig ett stort urval utrustningskomponenter för de mest varierande lokalerna. Utnyttja vårt förslag med mångsidiga alternativ för att realisera en individuell, flexibel och effektiv klimatisering av utställnings- resp. försäljningslokaler. Vi är din pålitliga partner.