Produkten sparades på
anteckningslappen.
Du når anteckningslappen via den högra symbolen i menypunkten Produkter.

KaTools - Byggplatshjälpen

Den nya engelska app för fackhantverkare

Snabbt och utan penna och papper kan fackhantverkare skapa, uppdatera och skicka byggplatsritningar.

Allt du behöver finns i den nya KaTools-appen från Kampmann GmbH.

Översikt över alla fördelar

• Mätningsfunktion direkt på plats
  • många beräkningsfunktioner
  • vgratis nedladdning i Google Play Butik och AppStore

Gör enkelt mätningar, direkt på plats

En av appens viktigaste funktioner är mätningskameran för dokumentation av
olika byggplatsförhållanden. Med denna funktion kan man på plats ta bilder och manuellt lägga till mått, vinklar och motsvarande information för fortsatt planering. Med hjälp av olika markeringar liksom en anteckningsfunktion kan exempelvis anslutningar eller elektriska ledningar markeras direkt i bilden.
Zoom-funktionen möjliggör exakt placering av symboler och vinklar.
Varje bild kan sedan sparas i projektmappar.

Många beräkningsmöjligheter

En annan av KaTools-appens verkliga höjdpunkter är beräkningen av tryckfall,
fläktkapacitet, kanaltvärsnitt och beräkning av ytterligare mått.

Recherche nach Materialverkäufern.

Ladda ned KaTools!

Appen kan laddas ned gratis i AppStore (8.0) och i Google Play Butik för Android-system (från version 4).